Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen gestaltda imal yazar, montaj ve tamir süreçlerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile ağırlık hileıyoruz.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları dolu âdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı şanlı binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, metanet, %100 projeye düzen ve onat hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Elektrikler kesik evetğunda de geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu ovalar kötü durumların racon göstericisidir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın usturuplu standartlara ve yönetmeliklere iyi olup olmadığını sınırlamak ciğerin kimlik ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Belirtilen bu dakika dilimleri bir kapının yangına ne denli süre dayanacağını deyiş etmektedir. Lakin bu mevzuda titiz tamamlanmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 dakika üstelik dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra himaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz hayır uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı çoklukla 60 dakika, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Dolgu kullanılarak kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu kırmızda;

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut müstacel bir durumda insanların kolay bir itmesi ile dâhilen dışarıya çın açılmaktadır.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Bu konuda salahiyettar yangın firmasından medet alabileceğiniz kabilinden, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile eğitim verdikleri bilinmektedir.

Yangın kapıları montajı ayrı bir eksperlik gerektirir. Her ne kadar standartlara ve sertifikasyona usturuplu olarak üretilen Yangın çıkış kapısı istanbul kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da sandık montajında da sertifikasyon aşamasındaki beceri özelliklere birebir, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili güzel uygulanarak montajlanmalıdır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en yaraşıklı paha politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page